Of het nu gaat om het onderhoud, reparatie of levering van aanbouwdelen,
Socutech staat voor u klaar.

Onze goed uitgeruste werkplaats is voorzien van moderne apparatuur en gereedschappen om uw machines grondig te onderhouden en reparaties uit te voeren. Daarnaast hebben we servicebussen die volledig zijn uitgerust, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn voor dringende reparaties.

Bij Socutech geloven we in het bieden van uitstekende service en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. U kunt vertrouwen op ons ervaren team om uw tuin-, park- en bouwmachines in topconditie te houden. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw machinebehoeften.

Contact
1111
20230909_113259

Gericht op lokale hoveniers- en bouwbedrijven

Bij Socutech begrijpen we dat lokale hoveniersbedrijven en bouwbedrijven specifieke eisen hebben als het gaat om hun machines. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het optimaal functioneren van uw apparatuur, zodat u zich kunt concentreren op uw projecten. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat uw machines altijd in topconditie zijn.

Haal en Breng Service

Om het u gemakkelijk te maken, bieden we een haal- en brengservice voor uw machines. Als uw apparatuur onderhoud of reparatie nodig heeft, halen we het bij u op en brengen het weer terug zodra het klaar is. Zo minimaliseren we de onderbreking van uw werkzaamheden en kunt u snel weer aan de slag.